Bouwtekening schuur

Van plan om een schuur of garage in de tuin te bouwen? Dan is een goede voorbereiding cruciaal. Een schuur bouwen is een relatief groot project dat zeker niet onderschat moet worden.

Een bouwtekening van de schuur laten maken is ideaal. Het zorgt ervoor dat zaken als de exacte afmetingen, type kozijnen, isolatie en dikte van muren op papier staan. Ook voor als je van plan bent een aannemer in te schakelen dan is een detail bouwtekening perfect om de aantekening tot in detail te laten zien hoe de schuur gebouwd moet worden. Verder is een bouwtekening van de schuur of garage erg handig als er een omgevingsvergunning aangevraagd moet worden.

Wil jij een bouwtekening van de schuur of garage laten maken? Als bouwkundig tekenbureau en specialist in omgevingsvergunning staat RoAn Bouwvergunning voor u klaar.

Bouwtekening schuur laten maken

Door een bouwtekening te laten maken weet de aannemer precies hoe de schuur of garage eruit moet komen te zien. Het kan zijn dat je voor een schuur een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) moet aanvragen voor het bouwen van een schuur. Is het nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen? Dan is de kans op een vergunning groter als je een detail bouwtekening hebt.

Een bouwtekening van een schuur is meer dan alleen een aanzicht en een plattegrond. Zo wordt met een bouwtekening de exacte afmetingen, materialen, kleuren en gevelaanzicht op papier gezet.

Omgevingsvergunning aanvragen

Voor het bouwen van een schuur of garage is regelmatig een omgevingsvergunning (voorheen een bouwvergunning) nodig. Bij het bouwen van een kleine schuur of garage is het niet nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen. Wel moet je dan voldoen aan een aantal regels.

Voordat je start met het (laten) bouwen van een schuur is het verstandig om dit te checken. Hulp nodig? Onze specialisten kunnen het aanvragen van een omgevingsvergunning voor de schuur voor u uit handen nemen. Zo regelen wij een bouwkundige tekening én de omgevingsvergunning. Je hoeft zelf enkel nog een aannemer te zoeken voor het laten bouwen van uw nieuwe schuur. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op.

Vorige
Vorige

Bouwtekening aanbouw laten maken?

Volgende
Volgende

4 tips voor de bouwtekening